*

Oula Lintula — rehellisyys ja poliittinen tahto Sananvapauden, suomalaisten edun ja demokratian puolesta.

Itävalta

Ei saa antaa pelolle valtaa!

Otsikon lausahduksia on kuultu turvamiesten turvaamilta „tervetuloa-poliitikoilta“, mutta mitä tekee kansat ympäri Eurooppaa ?

 

Saksalainen yrittäjä on kehittänyt naisille „hichtech-siveysvyön“, jolla on tarkoitus pitää „tervetuloa-kulttuurin“ vuoksi lisääntyneiden joukkoraiskauksien tekijöiden kädet ja muut ulokkeet pois naisten intiimialueilta. „Hichtech-alkkarit“ ovat valmistajan mukaan mahdotonta riisua ilman 130 desibelin meteliä, jonka tarkoituksena on karkoittaa raiskaaja!

Musta sunnuntai ?

Itävalta ja Italia äänestää ensi sunnuntaina. Itävallan uusintavaali on näistä kahdesta pienempi paha, vaikka odotettavissa onkin suuri takaisku Euforikoille EU-kielteisen kandidaatin mahdolllisen voiton myötä.

 

Suuri mörkö istuu Italian äänestyksessä, jossa mitataan pääministeri Renzin reformikyvyt ja luottamus, joka on viimeisien kyselyiden mukaan huolestuttavat 32%.

 

Itävalta uusii presidentinvaalinsa toisen kierroksen

Itävallassa järjestettiin keväällä kaksivaiheiset presidentinvaalit, joissa toisella kierroksella vihreiden Alexander van der Bellen voitti populistisen FPÖ:n ehdokkaan Norbert Hoferin äärimmäisen niukasti. Vaalien ääntenlaskennassa havaittujen epäselvyyksien ja suoranaisten laiminlyöntien takia Itävallan perustuslakituoistuin päätti, että vaalien toinen kierros uusitaan. Se tapahtuu kokakuun alussa.

http://1203pl.puheenvuoro.uusisuomi.fi/219469-itavalta-joutuu-uusimaan-p...

Turkin tilanne huolettaa Itävallassa ja Euroopassa muutenkin

Itävallan ulkoministeri Sebastian Kurz vaatii Euroopan unionilta päättäväistä asennetta ja terävää kritiikkiä Turkin viimeisimpien tapahtumien johdosta. Myös EU:n ulkoasiain valtuutettu Frederica Mogherini ja EU:n laajentumiskomissaari Johannes Hahn ovat huolissaan Turkin tilanteesta.

Itävalta joutuu uusimaan presidentinvaaliensa toisen kierroksen

Itävallan perustuslakituomioistuin on päättänyt, että maan toukokuisten presidentinvaalien toinen kierros on uusittava. Vaalissa vihreiden Alexander van der Bellen sai niukan enemmistön taakseen, 50,3%. Vastaavasti vastaehdokas populistisen vapauspuolueen Norbert Hofer sai äänistä 49,7%.

Vapauspuolueen mielestä vaaleissa oli siinä määrin epäselvyyksiä, että se saattoi vaikuttaa vaalin lopputulokseen. Puolue vei päätöksen oikeuteen. Itävallan  perustuslakituomioistuin päätti vaalituloksen mitätöimisestä ja äänestys on järjestettävä uudestaan.

Vaalivilppi ja demokratian kriisi

Norbert Hofer kehotti kannattajiaan hyväksymään Itävallan vaalituloksen. No, minä en ole hänen kannattajansa – enhän ole edes itävaltalainen – joten kehotus ei tietenkään koske minua. Eikä toisaalta Itävallan vaalitulos tietenkään ole edes minun hyväksyttävissäni tai hylättävissäni.

Euroopan maat kiristävät turvapaikkalakejaan

Viime kesänä räjähdyksenomaisesti lisääntynyt Eurooppaan kohdistuva turvapaikkakansainvaellus on saanut monet EU-maat kiristämään turvapaikkalainsäädäntojään. Viimeksi näin on toiminut Itävalta, jonka parlamentti sääti eilen yhden Euroopan tiukimmista turvapaikkalaeista. Itävaltaan saapui viime vuonna yli 90000 turvapaikanhakijaa, toiseksi eniten väkilukuun suhteutettuna Euroopassa.

Aivotuontia kaikkien hyödyksi ?

Suomessa politikot, migri ja SPR perustelevat pakolaisbisnestään hyvin usein „korkeasti koulutetuilla“ tulijoilla. Tämän toteaminen Suomessa on bisneksessä osallisina olevien sanojen ja uskon varassa.

 

Toivon niin hartaasti, kuin vain pystyn, että Suomen tilanne olisi parempi, kuin muun Euroopan.

 

Itävallan Tirolin maakunta on listannut asioita, kuten valtiovallan pitääkin, jaa totuus ei kestäisi päivänvaloa „suurien lupausten ja odotusten“ Suomessa.

 

„Nuoria testosteroniohjattuja syyrialaisia.“

Otsikko on itävaltalaisen „Kronen Zeitung“ päätomittajan Christoph Biron pääkirjoituksesta viikonlopulta.

Biro on ensimmäinen Euroopan päätoimittaja, joka on livennyt EU:n „Me hoidetaan tämä“ – jargonista.

Tämä ulostulo on aiheuttanut suunnattoman närkästyksen. Miehen kirjoituksesta on tehty tiistain puoleen päivään mennessä 37 valitusta.

 

Herra Biron avautuminen kokonaisuudessaan oli seuraavanlainen:

 

Toimituksen poiminnat

Julkaise syötteitä